Kundefortrolighed - bwin10002.com

Hvem vi er

LC International Limited, ElectraWorks Europe Limited og ElectraWorks Limited er medlemmer af Entain Group af virksomheder, og denne meddelelse forklarer, hvad dine personlige data vil blive brugt til.

Territorium

Navnet på koncernen

Oplysninger

Storbritannien (“UK”)

LC International Limited

Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar, GX11 1AA

EU-territorier, herunder Østrig, Ungarn, Luxembourg, Finland, Slovenien, Malta, Litauen, Island, Letland, Kroatien og Estland.

ElectraWorks Europe Limited

Penthouse Spinola Business Centre, Number 46, St Christopher Street, Valletta, Malta, VLT 1464

Resten af verden

ElectraWorks Limited

Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar, GX11 1AA


Hvor vi bruger udtrykket "vi" eller "os", inkluderer dette enheden og mærkerne (https://entaingroup.com/about/business-overview/our-brands/) og andre virksomheder inden for Entain Group group.

Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige data, når du bruger vores tjenester via vores hjemmeside og mobilapplikation og tager sikkerheden af dine oplysninger meget alvorligt. Vi har strenge sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte dine personlige data, som inkluderer robuste sikkerhedsprocedurer, som regelmæssigt testes og gennemgås. Hvis du er bekymret over den måde, hvorpå vi behandler eller beskytter dine personlige data eller gerne vil kontakte os angående ethvert aspekt af denne politik, bedes du kontakte via kontaktoplysningerne nederst i denne erklæring.

Denne fortrolighedsmeddelelse skal læses sammen med vores cookie-meddelelse, eventuelle meddelelser eller vilkår, der findes i butikkerne og vores brugsbetingelser /betingelser og vilkår.

De oplysninger, vi indsamler om dig

Vi indsamler personlige data om dig fra følgende kilder:

  • Når du registrerer en konto hos os
  • Når du besøger vores websted eller vores sociale mediesider, registrerer en konto hos os
  • Gennem undersøgelser, du udfylder
  • Når du kommunikerer med os (via e-mail, mail, telefon, i butikken eller via chat eller sociale medier)
  • Når vi foretager analyse af din interaktion med os
  • Fra vores andre koncernvirksomheder af interne årsager, primært til forretnings- og driftsformål
  • Fra offentlige informationskilder såsom offentlige optegnelser eller sociale medier
  • Fra cookies og sporingsenheder på dine enheder, hvor du har tilladt deres brug.
  • Fra tredjeparts databaser for at overholde vores juridiske og regulatoriske forpligtelser;
  • Fra online-leverandører og serviceudbydere som finansielle og delte likviditetstjenester og fra kundelister, der er lovligt erhvervet fra tredjepartsleverandører.

Hvad vi bruger dine personlige data til

 

Hvad vi bruger dine personlige data til

Typiske personlige data

Mere information

Retsgrundlag

Levering af produkter eller tjenester

  • Dit navn, hjemme- eller e-mailadresse, telefonnummer eller online identitet eller andre kontaktoplysninger, du giver os.
  • Din fødselsdag; køn
  • Login oplysninger
  • Spil transaktionsoplysninger og betalingsmetoder

For at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med aftaler indgået mellem dig og os og give dig de oplysninger, produkter og tjenester, du beder om fra os, herunder oplysninger om ændringer på vores websted, tjenester eller vores vilkår, betingelser og politikker.

  • Udførelse af kontrakt
  • Juridiske forpligtelser

 

Kundeservice sager

  • Navn, online identitet, spiller-id
  • Kontakt information
  • Kontonoter og kommunikation, opkaldsoptagelser 
  • Spil transaktionsoplysninger og betalingsmetoder
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering

For at give dig kundeservice, besvar dine spørgsmål eller løse dine klager eller bekymringer.

  • Udførelse af kontrakt
  • Legitime interesser i spillertilfredshed, beskytter vores forretning og vores kunder i forhold til ansvarligt spil

Opfyldelse af vores juridiske og regulatoriske forpligtelser

  • Navn, online identitet, spiller-id, kontaktoplysninger
  • Spillede spil, væddemål, gevinster og tab, indbetalinger og udbetalinger, betalingsmetoder
  • Online billeder af spil og screenshots
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering

 

For at opfylde vores juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser og pligter, som inkluderer (men ikke er begrænset til) Gambling Act og ansvarligt spilforpligtelser, Bekæmpelse af hvidvaskning af penge, Bekæmpelse af svig & Anti-terrorisme love. Dette kan omfatte elektroniske metoder til at identificere dig, såsom ved brug af cookies og billeder i onlinespil

  • Juridiske forpligtelser
  • Beskyt de registreredes og andres vitale interesser
  • Udførelse af en opgave, der udføres i offentlighedens interesse
  • Legitime interesser i at beskytte vores forretning, personale og kunder

Identitetskontrol, aldersbekræftelse og ansvarligt spil

  • Navn, online identitet, spiller-id, kontaktoplysninger, fødselsdato og køn
  • Log ind detaljer, hjemmesider og besøgte websider
  • Spil transaktionsoplysninger og betalingsmetoder
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering
  • Kommunikationshistorie og kontonoter, opkaldsoptagelser
  • Oplysninger om kundernes trivsel
  • Overkommelighedskontrol, som kan omfatte indhentning af data fra andre kilder, såsom information om offentligt domæne eller kredithistorik
  • Billeder og selfies

For at imødekomme vores forpligtelser med ansvarligt spil (såsom registrering af selvudelukkede og hvor vi mener, at en kunde har et spilproblem).  
For at kontrollere din eller validere din identitet, alder og beskytte dine oplysninger
Dette kan omfatte elektroniske metoder til at identificere dig, såsom ved brug af cookies

  • Samtykke
  • Udførelse af kontrakt
  • Juridiske forpligtelser
  • Beskyt de registreredes og andres vitale interesser
  • Udførelse af en opgave, der udføres i offentlighedens interesse

 

Udfylde undersøgelser konkurrencer og kampagner

  • Navn eller online identitet
  • Kontaktoplysninger, hjemmeadresse, e-mail eller telefonnummer
  • Kontaktpræferencer
  • Svar på undersøgelser, klik i marketing, foretrukne produkter, feedback, du giver

At invitere dig til at deltage i konkurrencer, give os feedback om dine oplevelser, deltage kampagner eller holde dig informeret om produkter fra tjenester, der kan være af interesse for dig.
For at måle eller forstå effektiviteten af reklame, vi serverer for dig og andre, og at levere relevant reklame til dig.  
Du kan til enhver tid fravælge at modtage direkte markedsføringskommunikation.  

  • Samtykke
  • Legitim interesse i at forstå vores kunders synspunkter og tilskynde til større interaktion med vores kunder

Livsstil og demografisk indsigt og profilering

  • Kontaktpræferencer
  • Svar på undersøgelser, klik i marketing, foretrukne produkter, feedback, du giver
  • Interesser og vaner

At oprette en profil af dig, dine præferencer og dine vaner for bedre at forstå dine interesser og hvordan du spiller. 

  • Juridiske forpligtelser
  • Udførelse af en opgave, der udføres i offentlighedens interesse
  • Legitime interesser

Forbedre vores tjenester og sikre, at vores systemer er sikre og opdaterede

  • Spiller-id
  • Login detaljer, websteder og besøgte websider
  • Spillede spil,
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering
  • Hvordan du bruger mobilapplikationer og websteder

 

For at sikre, at indholdet fra webstedet præsenteres på den mest effektive måde for dig og til din computer, vedligeholde og forbedre vores produkter og tjenester, optimere forretningsprocesser, sikre integriteten af vores systemer og administrere vores informationsteknologiske ejendom, foretage kvalitetssikring, støtte effektiv ledelse af vores medarbejdere, analysere ydeevne på websider eller promoveringer og levere indhold, der er relevant for dig

Legitim interesse for at sikre, at vores interaktion med kunder er passende, fungerende og effektiv

Forebyggelse og afsløring af kriminalitet,
Forebyggelse af tab
Beskyttelse af personale og kunder

  • Navn, online identitet, spiller-id, kontaktoplysninger
  • Log ind detaljer, hjemmesider og besøgte websider
  • Spillede spil, væddemål, gevinster og tab, indbetalinger og udbetalinger, betalingsmetoder 
  • Online billeder af spil og screenshots
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering
  • Risikoscore, profilklassifikationer
  • Kommunikationshistorie og kontonoter

Liste over aktive softwareapplikationer og aktive processer, mens du bruger vores websted, herunder adgang til filer og webstedsrelaterede programmapper For at forhindre eller afsløre kriminalitet, svindel, tyveri eller tab for vores forretning og vores kunder og forhindre brugen af urimelig praksis på vores websteder eller potentiel overtrædelse af vores generelle vilkår og betingelser og gældende lovgivning.
For at beskytte vores personale og andre personer mod skade eller tab.
Dette kan omfatte overvågning af online aktivitet, elektroniske metoder til at identificere dig, såsom ved brug af cookies, dine onlinetransaktioner og betalinger.

  • Udførelse af en opgave, der udføres i offentlighedens interesse
  • Legitim interesse i at beskytte vores kunder, virksomheder og arbejdstagere.

Forretningssalg, erhvervelse og rettigheder 

  • Navn, online identitet, spiller-id, kontaktoplysninger
  • Log ind detaljer, hjemmesider og besøgte websider
  • Spillede spil, væddemål, gevinster og tab, indbetalinger og udbetalinger, betalingsmetoder 
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering
  • Risikoscore, profilklassifikationer
  • Kommunikationshistorie og kontonoter

At udøve eller forsvare juridiske krav eller erhverve eller sælge en virksomhed

Legitim interesse i at beskytte og forsvare vores forretning

Hvem vi deler dine data med

Vi kan være nødt til at dele personlige oplysninger med andre organisationer for at sikre, at vi opfylder vores juridiske forpligtelser, eller hvor vi har brug for støtte til at opfylde dine behov eller vores kontraktlige forpligtelser. Vi kan også dele oplysninger med andre organisationer, hvor vi anser det for at være i offentlighedens interesse eller i vores eller disse andre parters legitime interesse. Disse andre parter er typisk:

  • forretningspartnere, leverandører og underleverandører til udførelse af enhver kontrakt, vi indgår med dem eller dig;
  • vores tilknyttede selskaber og udvalgte tredjeparter, hvor du udtrykkeligt har fravalgt at modtage markedsføring fra os/tredjeparter, er blevet udelukket eller selvudelukket, i hvilket tilfælde vi kan dele undertrykkelseslister med vores tilknyttede selskaber og udvalgte tredjeparter for at sikre dig modtager ikke uopfordret markedsføring
  • medlemmer af Entain Group og tredjepartsleverandører og tjenesteudbydere til et af de formål, der er identificeret i tabellen ovenfor; tredjepartsleverandører og tjenesteudbydere i det omfang, de bistår Entain-koncernen med dens juridiske/regulatoriske forpligtelser, f.eks. udbydere af tjenester med hensyn til hvidvaskning af penge, svig, verifikation osv .;
  • udvalgte tredjeparter, så de kan kontakte dig med detaljer om de tjenester, de leverer, hvor du udtrykkeligt har tilvalgt/givet samtykke til videregivelse af dine personlige data til disse formål;
  • analyse- og søgemaskineudbydere, der hjælper os med forbedring og optimering af vores websted og andre valgte tredjeparter;
  • andre tredjepartsorganisationer, der beder om, opmuntrer eller samler feedback og enhver online visning af dine oplevelser med os for at hjælpe os med at forbedre og optimere vores tjenester.  
  • Banker, kreditkortselskaber, sportsforvaltningsorganer og relevante agenturer, der kan dele med tredjeparter med det formål at undersøge og beskytte mod mindreårige, bedrageriske, kriminelle eller mistænkelige aktiviteter eller sikrere spil (eller andre aktiviteter, hvor vi er bundet af loven, regulering eller vejledning til at undersøge og beskytte mod) eller hvis vi har grund til at tro, at du har foretaget en sådan aktivitet; og
  • vores regulatorer, retshåndhævelses- eller svindelforebyggelsesagenturer såvel som vores juridiske rådgivere, domstole, gældende uafhængige domstolsydelser, sportsstyrende organer og andre autoriserede organer, herunder pokerorganisationer med henblik på at undersøge enhver faktisk eller mistanke om kriminel aktivitet, vedligeholdelse af standarder adfærd inden for sport, poker, spil eller andre regulatoriske eller juridiske forhold.

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger med andre medlemmer af Entain Group til markedsføringsformål. Vi deler det ikke med andre tredjepartsorganisationer, medmindre du udtrykkeligt har tilvalgt/givet dit samtykke til videregivelse af dine personlige data til disse formål.

Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter under følgende omstændigheder:

  • i tilfælde af at vi overvejer at sælge eller købe en virksomhed eller aktiver, i hvilket tilfælde vi videregiver dine personlige data til eventuelle potentielle sælgere eller købere af en sådan forretning eller aktiver;
  • i tilfælde af en insolvenssituation (f.eks. administration eller afvikling) af Entain Group plc eller en dataansvarlig eller en af dens koncernenheder
  • hvis vi eller i det væsentlige alle vores aktiver erhverves af en tredjepart, i hvilket tilfælde personoplysninger, som vi har om vores kunder, vil være en af de overførte aktiver;
  • for at håndhæve eller anvende vores websteds brugsbetingelser;
  • for at beskytte os, vores medarbejders, vores kunders eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed.   Dette inkluderer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer (herunder uden begrænsning andre spiludbydere og det lokale politi eller andre lokale retshåndhævende organer) med henblik på personale og kundesikkerhed, kriminalitetsforebyggelse, svigbeskyttelse og kreditrisikoreduktion;
  • hvis vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personlige data for at overholde juridiske forpligtelser eller lovmæssige krav eller på anden måde til forebyggelse eller afsløring af svig eller kriminalitet;
  • Hvis du bor i Storbritannien, når vi kontrollerer din identitet, efter din første registrering eller kontrollerer din økonomiske status som krævet i vores licensbetingelser, deler vi oplysninger med et kreditreferencerbureau, og dette vil efterlade et "blødt" fodaftryk på din kreditfil.“” Yderligere oplysninger om, hvordan dette agentur opbevarer og bruger dine oplysninger, kan findes her: https://www.callcredit.co.uk/legal-information/bureau-privacy-notice; and
  • Hvor du selv udelukket dig selv fra spil, kan vi dele disse oplysninger med vores regulatorer eller andre virksomheder inden for vores område, hvor vi mener, det er vigtigt at støtte din udelukkelse.

Opfyldelse af vores ansvarlige spilforpligtelser

  • Entain tager ansvarligt spil meget alvorligt. Vi deler muligvis dine oplysninger på tværs af vores brands i Entain Group, og hvor det er nødvendigt med andre organisationer for at opfylde vores ansvarlige spilforpligtelser.
  • Vi har en forpligtelse til at identificere dem, der er skadet af hasardspil så tidligt som muligt, og hjælpe dem med at stoppe spil ved at sætte bestemte begrænsninger på konti; dette kan omfatte indbetalingsgrænser, produktgrænser, begrænsning af en kontos evne til at spille på bestemte produkter/tider /perioder. For at opfylde disse forpligtelser analyserer vi kundernes ’ transaktioner og vurderer adfærd eller økonomisk status på tværs af vores produkter og mærker, hvilket kan få os til at træffe beslutninger om dine konti  Se Overkommelig sektionen på vores websted for at få flere oplysninger.
  • Vi ser også konstant på innovative måder at hjælpe med at få øje på spillere, der kan være på vej til vanskeligheder og identificere dem digitalt. Dette betyder, at vi muligvis bruger systemer, der identificerer kunder (såsom cookies på spillerens enheder eller billeder sendt af dig), og internt har vi udviklet systemer til at forstå dit spil for bedre at kommunikere eventuelle risici vedrørende din aktivitet. Vi kan også dele eller modtage spillerdata med andre organisationer, der hjælper med at evaluere risici eller vurdere overkommelighed ved at se på, hvordan du kan interagere med andre spiludbydere eller hjælpe enkeltpersoner direkte.

I alle disse tilfælde skal du være sikker på, at vi tager vores forpligtelser meget alvorligt, når vi hjælper   kunder med at spille ansvarligt og beskytte dine personlige oplysninger. Vi vil altid sikre, at vi tager  de mest  passende foranstaltninger og kontroller for at beskytte dine data.    

Hvor længe vi opbevarer dine personlige data

Type data

Typisk opbevaringstid

Information

Optagelser fra kundeopkald

3 år

En udvidet tilbageholdelse kan anvendes fra sag til sag

Kundedata

En opbevaringsperiode på 7 år, der begynder fra den dato, din konto lukkes

Vi vil kun fortsætte med at opbevare personlige data vedrørende din konto som tilladt i henhold til databeskyttelseslovgivningen (i) hvor vi er under et lovkrav i henhold til hasardspil eller skattelovgivning for at opbevare dine data; og (ii) at udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder
Hvis du tilmelder dig under ordningen med selvudelukkelse, mens selvudelukkelsen selv kan have en kortere varighed, vil en registrering af dette blive bevaret længere som en del af din kundeprofil.

Ovenstående opbevaringstider kan forlænges for eksempel hvor det er nødvendigt for at opfylde en specifik lovpligtig forpligtelse, efterforske en forbrydelse, håndtere et krav eller løse en klage

Placering, som vi muligvis overfører dine personlige data til

Fra tid til anden kan tjenesteudbydere, medlemmer af Entain Group og organisationer, som vi samarbejder med, være placeret uden for Storbritanien eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde i lande, der ikke har de samme standarder for beskyttelse af personoplysninger som Storbritannien eller EØS Lande. Vi vil dog altid gøre alt for at sikre, at der er tilstrækkelig beskyttelse til at beskytte dine personlige data. Vi vil også sikre, at vores tjenesteudbydere indgår kompatible behandlingsaftaler med os for at sikre, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Yderligere oplysninger om de mekanismer, vi vil anvende, kan findes her, men kontakt os på nedenstående e-mailadresse, hvis du har specifikke spørgsmål vedrørende internationale overførsler: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_en.

Sikkerhed

Vi tager overholdelse af sikkerhedsbestemmelser, standarder, retningslinjer og fortrolighedslove meget alvorligt og fremmer sikkerhedsforanstaltninger, der opretholder fortrolighed, integritet og tilgængelighed af personlige data. Vi bruger rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger til at beskytte kundens personlige data mod uautoriseret adgang, ændring, videregivelse eller destruktion af personlige data, som vi har.

Som virksomhed har vi sikre firewall-datacentre, certificerede krypterede websider og vi er ISO27001: 2013-certificerede. Vi tager også skridt til at sikre, at vores datterselskaber, agenter, tilknyttede selskaber og leverandører anvender tilstrækkelige sikkerhedsniveauer i hele virksomheden.

Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, der giver dig adgang til bestemte dele af vores websted, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen.

Desværre er transmission af information via internettet ikke helt sikker. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine data, der overføres til vores websted; enhver transmission sker på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, bruger vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forhindre uautoriseret adgangsforsøg.

Cookies

Vi bruger cookies til forskellige formål, herunder at gøre din oplevelse på vores hjemmeside bedre. For mere information om vores brug af cookies, se vores Cookiemeddelelse.

Marketingkommunikation og dine valg

Når vi først indsamler dine personlige data, beder vi dig om at fortælle os, hvordan du i fremtiden vil høre fra os om vores andre produkter og tjenester. Det sker normalt via et afkrydsningsfelter på formularer eller websiden og du kan til enhver tid fravælge det.

Hvad er "Fravalg"?

Udtrykket fravalg refererer til flere metoder, hvormed enkeltpersoner kan undgå at modtage uopfordrede produkt- eller serviceoplysninger. Denne evne er normalt forbundet med direkte marketingkampagner såsom telemarketing, e-mail-marketing eller direkte mail.

*Bemærk venligst at 'fravalg' ikke forhindrer væsentlig kundekorrespondance, f.eks. væddemål eller kontokorrespondance.

Hvordan kan jeg fravælge marketingkorrespondance?

Hvis du ikke ønsker at modtage tilbud, kampagner, information om events og skræddersyet kommunikation baseret på din kontoaktivitet, kan du anmode om at blive gjort ikke-kontaktbar af:

  • Brug af “afmeldingsmuligheden”, der findes i enhver marketingkommunikation, du modtager
  • Ændring af dine præferencer i dine kontoindstillinger
  • kontakte vores kundeservice.

Hvilke detaljer har i brug for fra mig?

Vi har brug for så meget af følgende som muligt for at sikre, at du ikke får yderligere uønsket korrespondance:

  • Dit fulde navn
  • Dit kontonummer
  • Hvordan vi kontaktede dig, dvs. e-mail, SMS eller post
  • Det mobilnummer eller e-mail/postadresse, vi kontaktede dig på
  • Det mobilnummer eller e-mailadressen, som meddelelsen kom fra
  • Dato(r) og tidspunkt(er), du blev kontaktet
  • En kopi af den besked, du blev sendt (f.eks. et screenshot eller en videresendt e-mail sendt til vores kundeservice)

Dine rettigheder

Beskrivelse af rettigheder

Rettighed 1
Retten til adgang

Du har ret til at blive forsynet med klare, gennemsigtige og letforståelige oplysninger om, hvordan vi bruger dine oplysninger og dine rettigheder.

Rettighed 2
Retten til at blive informeret

En ret til at få adgang til personoplysninger, som vi har om dig.

Rettighed 3
Retten til rettelser

En ret til at kræve, at vi retter alle unøjagtige personlige data, som vi har om dig.

Rettighed 4
Retten til sletning

En ret til at kræve, at vi sletter personlige oplysninger, som vi har om dig.  retten til sletning Denne ret gælder kun hvor (for eksempel): vi ikke længere har brug for de personlige data til at nå det formål, vi indsamlede dem til; eller hvor du trækker dit samtykke tilbage, hvis vi bruger dine personlige data baseret på dit samtykke; eller hvor du modsætter dig den måde, vi behandler dine data på (i overensstemmelse med Rettighed 6 nedenfor). Denne ret er ikke absolut og finder ikke anvendelse, når der er legitime og tvingende grunde gældende.

Rettighed 5
Retten til at gøre indsigelse mod behandling

Under visse omstændigheder en ret til at begrænse vores behandling af personoplysninger, som vi har om dig.   Denne ret gælder kun, hvor (for eksempel): du bestrider nøjagtigheden af de personoplysninger, som vi har; eller hvor du har ret til at kræve, at vi sletter de personlige data, men foretrækker, at vores behandling er begrænset i stedet; eller hvor vi ikke længere har brug for at bruge de personlige data til at nå det formål, vi indsamlede dem til, men du har brug for oplysningerne med henblik på behandling af juridiske krav. 

Rettighed 6
Retten til dataportabilitet

Under visse omstændigheder en ret til at modtage personlige data, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.  Du har også ret til at kræve, at vi overfører disse personoplysninger til en anden organisation efter din anmodning.

Rettighed 7
Retten til at gøre indsigelse mod behandling

En ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af personoplysninger, som vi har om dig, når behandlingen af sådanne data er nødvendig med henblik på vores legitime interesser, medmindre vi i det store og hele er i stand til at demonstrere legitime grunde til at fortsætte med at behandle personoplysninger, som tilsidesætte dine rettigheder eller som er til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

Rettighed 8
Retten til ikke at være underlagt automatiserede beslutninger, herunder profilering

En ret for dig til ikke at være underlagt en beslutning, der udelukkende er baseret på en automatiseret proces, herunder profilering, der har juridiske virkninger for dig eller på lignende måde påvirker dig.

Rettighed 9
Ret til at inddrage samtykke.

En ret til at trække dit samtykke tilbage, hvor vi bruger dine personlige data (for eksempel til at give dig markedsføringsoplysninger om vores tjenester eller produkter). 

Rettighed 10
Retten til at indgive klage.

Du har ret til at klage til den relevante databeskyttelsesmyndighed.

  • Storbritannien - Information Commissioner's Office (https://ico.org.uk/)
  • EU-territorier - inkl. Østrig, Ungarn, Luxembourg, Finland, Slovenien, Malta, Litauen, Island, Letland, Kroatien og Estland - Information and Data Protection Commissioner (https://idpc.org.mt/) eller din nationale databeskyttelsesmyndighed
  • Resten af verden - Gibraltar Regulatory Authority (https://www.gra.gi/)

Kontakt os eller vores databeskyttelsesofficer

Hvis du har spørgsmål om denne meddelelse eller ønsker yderligere information om dine rettigheder, bedes du kontakte os på en af følgende måder:

dataprotection@entaingroup.com.

Vores databeskyttelsesofficer kan også kontaktes på ovenstående adresse eller via e-mail til dataprotectionofficer@entaingroup.com.

Spørgsmål, kommentarer og anmodninger vedrørende denne fortrolighedspolitik er velkomne

Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Eventuelle ændringer i denne fortrolighedspolitik fremover vil blive offentliggjort på denne side og, hvor det er relevant, underrettet dig via e-mail. Tjek venligst ofte for at se opdateringer eller ændringer af denne fortrolighedspolitik.

Denne politik blev senest gennemgået og opdateret: Maj 2021